iPhone 14 este urmatorul big thing din partea Apple, iar curiosii vor sa fie mai rapizi decat anunturile oficiale si sa afle tot mai multe despre caracteristicile flagship-ului. Pana acum se stie ca seria ar avea sanse sa beneficieze de un boost pe partea de memorie RAM, alaturi de cateva imbunatatiri pe partea de senzori si ecrani. Acum, cel mai nou leak se leaga de performanta bateriei, care ar putea oferi un sport crescut de performanta.

Rezultatul ar veni de pe urma presupusei decizii a companiei de a integra un nou chip 5G cu un consum mult mai mic. In acelasi timp, chip-ul va oferi si performanata mai mare, echilibrand balanta si contribuind la o durata de viata mai mare a bateriei. Informatiile reies dintr-un raport Economic Daily News. Se pare ca TSMC a acceptat deja sa se ocupe de productia de chip-uri 5G comandate de Apple pentru viitorul iPhone 14. Procesoarele ar urma sa aiba la baza procesul de fabricatie pe 6nm, ceea ce va rezulta intr-un procesor cu dimensiuni mai mici, care la randul sau va consuma mai putine resurse fara sa sacrifice din performanta.

In plus, un chip mai micut poate face loc unei baterii mai mari. In combinatie cu eficienta pe partea de procesare, acest lucru ar asigura o autonomie simtitot mai mare a telefonului. Raportul in cauza a mai confirmat si zvonurile anterioare privind suportul pentru conectivitatea Wi-Fi 6E, care creste performanta si reduce drastic latenta.

SURSAZona IT
Articolul precedentOneplus pregateste casti wireless ieftine
Articolul urmatorBlack Shark 4 Pro disponibil in sfarsit si in Europa

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.