Kamara duce o lupta neincetata pentru fiul sau, Leon, in varsta de sapte ani. Inca de la nastere, micutul sufera de o forma de paralizie cerebrala care l-a tinut mult prin spitale. Acesta a fost supus la nenumarate operatii si inca mai are de tras, motiv pentru care atat cantaretul, cat si fosta lui partenera, Oana, mama lui Leon, fac tot ce pot pentru a-l ajuta pe fiul lor.

10.000 de euro il costa pe Kamara urmatoarea operatie a fiului sau, ce va avea loc in Barcelona. Cantaretul a stat de vorba cu cei de la click.ro despre starea baiatului lui.

„Leon e bine, multumim lui Dumnezeu! Face din ce in ce mai multe progrese, are personalitate, e pe veselie, lucreaza foarte bine. E muncitor, e un campion si ne pregatim pentru operatia de la sfarsitul lunii august, inceput de septembrie, in functie de cum revin doctorii din vacanta, la Barcelona. Nici macar doctorii nu pot spune cu precizie cand va fi recuperarea totala! E o recuperare care se face treptat-treptat! Asteptam la fiecare pas! De aceea si campania lui se numeste. Inca un pas pentru Leon!”. Nu avem cum sa anticipam ce si cum, insa normal ca imi doresc sa il vad alergand, normal ca imi doresc sa il vad independent si chiar daca nu va fi un campion olimpic, cum am mai spus-o, sa fie un campion in viata”, a declarat Kamara, care in 10 mai organizeaza o gala pentru a strange bani pentru fiul sau.

SURSAPROFM
Articolul precedentBarbra Streisand, la 80 de ani
Articolul urmatorCine sunt hackerii pro-rusi de la Killnet