Un magazin Kaufland din Bucuresti a fost amendat cu 5.000 de lei de ANPC dupa ce inspectorii au primit o reclamatie privind comercializarea unor oua cu termenul de valabilitate expirat. Desi produsul nu se mai afla expus la comercializare si nici in depozitul unitatii, potrivit documentelor, reclamatia s-a confirmat. De asemenea, au fost amendate si un magazin Mega Image si un Carrefour din Capitala pentru fructe cu mucegai sau consistenta modificata, vitrine murdare si produse aflate la vanzare desi erau expirate.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a anuntat, joi, ca au fost facute controale mai multe magazine, potrivit News.ro.

Astfel, verificari au avut loc la S.C. Kaufland Romania, pe soseaua Alexandriei nr 152, dupa ce s-a primit o reclamatie privind comercializarea produsului ambalat in caserola „Oua de la bunica” cu termenul de valabilitate expirat. Comisarii au constatat ca produsul nu se afla expus la comercializare si nici in depozitul unitatii, dar au stabilit ca, potrivit documentelor, reclamatia se confirma.

SURSAHotNews.ro
Articolul precedentMinistrul apararii din Franta, in vizita la Bucuresti
Articolul urmatorAproape toate judetele sunt in scenariul rosu

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.