Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca sunt mai multe masuri din care se vor alege cele mai bune, pentru ca „oamenii sa traiasca mai bine”. El a spus ca „este posibil sa avem o majorare la toate veniturile”, „pentru toata lumea”.

„E posibil sa avem o majorare la toate veniturile, tinind cont de impactul inflatiei. Cand spun asta, spun si bugetari, si privati, si pensionari, toata lumea.

E posibil sa avem acest lucru, cu totii ne-am angajat in acest act de guvernare ca oamenii sa traiasca mai bine. Toate aceste lucruri sunt in discutie in acest moment, sunt in coordonare economica. Toate aceste discutii pleaca de la cauza, sa venim cu solutiile cele mai bune ca sa rezolvam cauza.

Si eu, si Citu, si toata lumea, v-am spus ce e pe masa, lasati-ne sa luam decizia, sa vina premierul cu o decizie clara privind cauza si apoi sunt ferm convins ca va fi un pachet intreg. Sunt mai multe masuri, alegem dintre ele, trebuie o discutie aprofundata cu BNR, sa vedem care sunt masurile cele mai bune, adaptabile, ca sa facem ordine in ce s-a declansat prin aceasta decizie de liberalizare, care, raman la parerea pe care a avut-o si purtatorul de cuvant al BNR, este total haotica”, a spus Ciolacu.

SURSADigi24
Articolul precedentRafila: Vorbim de relaxari dupa ce numarul pacientilor la ATI scade constant
Articolul urmatorCitu: Trebuie sa crestem veniturile

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.