MMD, partener licentiat al monitoarelor Philips, a anuntat ca in luna decembrie a anului trecut a primit certificare TCO 9.0 pentru 64 dintre monitoarele sale.

Fiind cea mai importanta certificare de sustenabilitate la nivel mondial pentru produsele IT, TCO Certified descopera problemele si se asigura ca acestea sunt rezolvate de industria IT intr-un mod sustenabil. Pentru a fi eligibile pentru generatia 9 a TCO Certified, produsele trebuie sa indeplineasca niste criterii si mai stricte din cea mai recenta certificare, echilibrand performanta produsului cu eficienta energetica. Peste 40 de noi indicatori de performanta a sustenabilitatii sunt luati in calcul si verificati de experti independenti din industrie.

Cresterea gradului de constientizare cu privire la sustenabilitate poate fi doar mai accentuata in timp, atat pentru producatori, cat si pentru utilizatori. Pe de o parte, Certificarea TCO este o modalitate excelenta pentru producatori de a-si pastra responsabilitatile fata de mediu si societate. Pe de alta parte, ofera optiuni pentru acei consumatori care in mod activ depun eforturi pentru a avea grija de mediul inconjurator alegand produsele cu certificare TCO.

SURSAGadget.ro
Articolul precedentS-a lansat God of War, varianta PC !
Articolul urmatorVlad Gherman si Oana Mosneagu si-au luat fanii prin surprindere recent

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.