Benzinariile din Oradea si din mai multe localitati din Bihor au fost luate cu asalt, miercuri, dupa ce pretul combustibilului a crescut pe fondul conflictului din Ucraina. Patronul benzinariei din Beius, partener MOL, care a vandut, miercuri, atat benzina cat si motorina cu 11 lei, deocamdata un record facut public la nivel national, a explicat pretul, sustinand ca a fost nevoit sa scumpeasca din cauza pretului ridicat in depozit.

Contactat de BIHOREANUL, proprietarul benzinariei in cauza a confirmat informatia si a declarat ca a fost nevoit sa recurga la aceste preturi pe motiv ca ar fi cumparat foarte scump acest lot de combustibil.

„Am cumparat din depozit carburantul cu 8,6 lei litrul, in conditiile in care eu pana acum la pompa l-am vandut cu 7,6! Mi-au zis ca daca nu-mi convine sa nu iau. Si asa am o cisterna pe care nu mi-au umplut-o! Maine va fi si mai scump, am inteles ca va fi 10 lei litrul”, a declarat miercuri pentru BIHOREANUL Daniel Degau, administrator si unul din patronii Desir Impex.

SURSABihoreanul
Articolul precedentCozi la benzinariile din tara
Articolul urmatorRusia sustine ca aviatia militara ucraineana ar adaposti avioane in Romania

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.