Gigantul irlandez Primark, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Europa, a anuntat joi planurile de deschidere a primului magazin din Romania. Acesta se va afla in centrul comercial Park Lake din Bucuresti si va fi deschis „spre sfarsitul acestui an”, potrivit unui comunicat al companiei.

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piata din centrul si estul Europei, dupa inaugurarile magazinelor din Slovenia, Polonia si Cehia, unde s-a axat pe articole de moda, produse pentru casa si frumusete la preturi convenabile.

„Suntem incantati de progresul planurilor noastre de extindere si de intrarea in premiera pe piata din Romania unde am rezervat un spatiu deosebit intr-un centru comercial popular din estul Bucurestiului. Reactia clientilor din regiunea ECE (Centrul si Estul Europei – n.r.) la marca Primark a fost extrem de favorabila si ne dorim foarte mult sa continuam aceasta extindere. Speram ca romanii sa ne poata trece pragul inainte de sfarsitul acestui an”, a declarat Paul Marchant, directorul executiv al Primark.

SURSALibertatea.ro
Articolul precedentGreva generala in transportul public din Bucuresti
Articolul urmatorPolitistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.