Un val de aer polar loveste Romania. Meteorologii anunta neobisnuit de frig pentru inceputul lunii martie. In urmatoarele zile se asteapta ger si ninsori slabe. Minimele vor cobori pana la minus 14 grade Celsius.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie( ANM), miercuri, 9 martie, vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea, local in centru si pe alocuri in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre minus 4 si 6 grade Celsius, iar cele minime, in general, intre minus 13 si minus 4 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros si va ninge slab, pe arii restranse la munte si in regiunile extracarpatice si cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul, sud-estul, vestul tarii si pe crestele montane.

In Bucuresti, vremea va fi in continuare mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari si vor fi conditii ca trecator sa se semnaleze precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 2-4 grade Celsius, iar cea minima de minus 8 – minus 6 grade Celsius, mai coborata in zona periferica.

SURSAAdevarul.ro
Articolul precedentGuvernul face clarificari dupa ridicarea starii de alerta
Articolul urmatorMinistrul Energiei: Romania nu redeschide alte mine pentru extractia de carbune

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.