Reactiile unui vlogger celebru

0
355

Catalin Stanciulescu Backpackyourlife – vlogger-ul celebru care ne povesteste pe Youtube toate experientele prin care trece, din destinatii exotice din intreaga lume, a ajuns si in Iasi. Cu ajutorul studentilor Teodora, Stefan si Manu de la Facultatea de Geografie vloggerul a facut un tur pietonal de doua ore.in centrul istoric al orasului. A fost atat de incantat de ce a vazut si cum a fost ghidat incat si-a denumit videourile realizate in Iasi „Moldoveni: Iasul m-a terminat. Mi-e rusine ca sunt bucurestean”.

Urmarind materialul video veti afla numeroase detalii mai putin cunoscute despre cladirile si monumentele istorice iesene.

De ce blocurile din Piata Unirii nu au balcoane sau de ce Palatul Culturii are acoperisul care imita flacari sunt doar cateva exemple. Stiati ca Palatul Roznovanu a fost pierdut la poker de ultimul proprietar? Sau ca Bahluiul avea alt curs? Raspunsurile, dar si alte informatii gasiti cu ajutorul studentilor de la Geografie care au si pagina de Facebook Iasi.Travel.

SURSAZiarul de Iasi
Articolul precedentFirea, raspuns pentru Citu
Articolul urmatorAncheta la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.