Am primit doua noi telefoane realme la test, ele se numesc 9 Pro si 9 Pro+ si inca de aici incepe o discutie dubioasa. Pentru ca veti vedea imediat ca 9 Pro are niste chestii in plus fata de 9 Pro Plus, desi Pro+ are alte chestii in plus fata de Pro. In fine, am sa va lamuresc cat pot eu de bine, dar ceea ce vreau sa zic este ca m-au derutat un pic din start.

Inainte sa intram in detalii si tehnicalitati, hai sa vedem de ce ar trebui sa va intereseze aste doua modele. In principiu sunt doua telefoane destul de ieftine, dar cu specificatii foarte bune. Pro-ul in varianta de baza pleaca de pe la 1.400 RON, iar Pro+-ul de la 1.700 RON si asta in conditiile in care, cel putin deocamdata, ambele vin la pachet si cu cate o pereche de casti wireless Buds Air Neo 2, foarte simpatice si bunicele. De fapt, cam asa se si pozitioneaza realme: cei din urma care vor fi cei dintai, telefoane accesibile si foarte accesibile, dar cu constructie buna si specificatii bune.

realme este acum ceea ce era Xiaomi acum cativa ani. In dulcele stil chinezesc, ataca piata cu produse bune la preturi mici, cuceresc cota in aceasta piata si pe masura ce cresc ca market share imbunatatesc progresiv si calitatea respectivelor produse. Daca Xiaomi, cu ani in urma, erau optiunea ieftina si atat si inca mai sunt cu anumite modele ale lor, intre timp s-au diversificat, s-au mai scumpit, au aparut modelele premium si scumpe si tot asa. Dar inceputul a fost fix asta, de playbook, pe care il practica si realme in momentul asta. Dar gata cu strategiile si tacticile de piata si hai sa vedem ce ofera concret aceste noi si noua toate Pro si Pro+… noua in sensul in care au fost botezate cu cifra magica 9!

SURSAZona IT
Articolul precedentPrestigio lanseaza in Romania o gama pentru videoconferinte
Articolul urmatorEpic Games evolueaza din ce in ce mai mult

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.