La saptezeci si cinci de ani de la publicare, „Jurnalul Annei Frank” ramane printre cele mai citite carti din lume. Clipind intre speranta si disperare, relatarea despre viata unui adolescent evreu ascuns intr-o anexa din spatele unui depozit din Amsterdam, a dat voce si o fata milioanelor de victime ale genocidului nazist, dar o intrebare a ramas fara raspuns in toti acesti ani: cine a alertat. echipa de cautare nazista, in 1944, la ascunzatoarea Annei Frank si a familiei ei? Doua anchete ale politiei olandeze si nenumarati istorici au venit cu teorii, dar nicio concluzie ferma.

Apoi, in 2016, o echipa de anchetatori, condusa de un agent veteran al FBI, a decis sa aduca tehnici si tehnologie moderne de rezolvare a crimelor in acest caz rece. Si acum, ei cred ca au un raspuns – unul pe care il vom impartasi cu voi in seara asta – la o intrebare care ii napadeste pe istorici si care bantuie Olanda: cine a fost responsabil pentru tradare?

Vince Pankoke isi intoarse insigna si arma. Avea doi ani intr-o pensionare confortabila din Florida, cand i-a sunat telefonul in primavara lui 2016.

SURSACBS NEWS
Articolul precedentSponsorul lui Djokovic a declarat ca doreste o „revizie” a evenimentelor care au declansat un haos in Australia
Articolul urmatorUn asteroid gigant, mai mare decat Burj Khalifa, va trece marti pe langa planeta noastra

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.