Lacoste a declarat ca vrea o revizie a evenimentelor care au declansat o batalie juridica de aproape doua saptamani si care l-au impiedicat pe jucatorul sarb nevaccinat sa isi apere titlul de la Australian Open. Australia cere ca vizitatorii internationali sa fie vaccinati impotriva Covid-19, cu exceptia cazului in care au o scutire medicala.

„Cat mai curand posibil, vom lua legatura cu Novak Djokovic pentru a revizui evenimentele care au insotit prezenta sa in Australia”, a precizat marca franceza de imbracaminte intr-un comunicat. „Le dorim tuturor un turneu excelent si le multumim organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru ca turneul sa se desfasoare in conditii bune pentru jucatori, personal si spectatori”, a adaugat aceasta.

Sponsorii lui Djokovic au spus foarte putine lucruri de cand viza sa a fost revocata pentru prima data, la scurt timp dupa sosirea sa in Australia, pe 5 ianuarie. Nu este clar cand va intra Djokovic din nou pe teren. El va avea sansa de a dobori recordul de titluri de Mare Slem masculin la Openul Frantei din luna mai, dar evenimentele din Australia au ridicat semne de intrebare cu privire la modul in care jucatorii nevaccinati vor concura in turneu.

SURSAMediafax
Articolul precedentFostul mijlocas de la FCSB a acceptat oferta celor de la Sepsi
Articolul urmatorSe investigheaza cine a tradat-o pe Anne Frank si familia ei

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.