Este situatie revoltatoare in Buzau. Politistul care a mers la prostituate in uniforma, a provocat un accident rutier, apoi a refuzat testarea, desi era sub influenta alcoolului, a fost eliberat. Barbatul va sta in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Magistratii n-au specificat motivul schimbarii incadrarii juridice.

Magistratii de la Buzau au inlocuit masura arestarii preventive, dispusa pe 17 ianuarie 2022, cu masura arestului la domiciliu, pe o durata de 30 de zile, incepand cu data ramanerii definitive. Potrivit judecatorilor, masura preventiva a arestului la domiciliu se va executa de catre inculpatul Nedelcu Mihai la imobilul acestuia din Valea Ramnicului. Acesta nu are voie sa paraseasca imobilul mentionat, fara permisiunea organului judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza. Inculpatul se va prezenta la judecatorul de camera preliminara sau la instanta de judecata ori de cate ori va fi chemat.

Instanta atrage atentia inculpatului ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a masurii sau a obligatiilor aratate mai sus, masura arestului la domiciliu se poate inlocui cu masura arestarii preventive. „Dispune punerea in libertate a inculpatului N. M. de sub puterea mandatului de arestare preventiva nr. 1/17.01.2022 emis de Judecatoria Ramnicu Sarat, la data ramanerii definitive a prezentei incheieri, daca nu este retinut sau arestat in alta cauza”, se consemneaza incheierea de sedinta, din 8 februarie. Pe 17 ianuarie 2022, instanta a dispus arestarea preventiva a agentului de politie Mihai Nedelcu pentru 30 de zile. Barbatul, in varsta de 36 de ani, este acuzat de anchetatori de conducere sub influenta bauturilor alcoolice si refuzul de a preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Initial, magistratii Judecatoriei Ramnicu Sarat au hotarat ca omul legii trebuie trimis in arest preventiv pentru 30 de zile.

SURSARealitatea.net
Articolul precedentVaslui: Un barbat a decedat in ambulanta
Articolul urmatorAlerta pe Autostrada Bucuresti-Pitesti

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.