Sony a lansat un nou trailer pentru Horizon Forbidden West

0
299

Mai este doar o luna pana cand PlayStation 4 si PlayStation 5 vor fi binecuvantate cu sequel-ul unuia din cele mai bune jocuri din ultima vreme. Horizon Forbidden West va duce mai departe aventurile lui Aloy, care ia asupra sa o sarcina foarte importanta, aceea de a gasi o cale de a reface pacea dintre omenire si masinarii.

Pentru a creste entuziasmul, Sony a lansat un nou trailer pentru Horizon Forbidden West, care ne arata o particia din povestea captivanta a lui Aloy. Nu vor lipsi personajele deja cunoscute, precum Varl si Erend, dar nici nu vom duce lipsa de fete noi, atat cu intentii bune, cat si manate de ostilitate, iar din ultima categorie face parte Regalla.

Conducatoarea unui grup de rebeli, aceasta nu se va da in laturi de la nimic pentru a-i face sa plateasca pe cei care i-au gresit. Regalla detine puterea de a controla masinariile, o putere straveche si un element important al universului Horizon. Enigmaticul trailer oferit de sony se incheie cu aparitia unui alt personaj, Tilda. Si, ghici ce, ea este interpretata de Carrie-Anne Moss, care, desi a cam ruginit in Matrix 4, pare sa se implice cu mai multa tragere de inima in Horizon Forbidden West.

SURSAZona IT
Articolul precedentXiaomi a lansat in Romania doua noi gadget-uri
Articolul urmatorCatalin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.