Aura Danielescu (PSD), cumnata vicepremierului Sorin Grindeanu, se intoarce la sefia Inspectoratului Scolar Judetean Timis, pe care l-a condus timp de sapte ani, luandu-i locul lui Marin Popescu (PNL). Schimbarea de la sefia ISJ Timis s-a facut in urma negocierilor PSD-PNL.

Potrivit unor surse politice, numirea Aurei Danielescu, care este cumnata vicepremierului Sorin Grindeanu, s-a facut in urma unor negocieri dure, care au implicat mai multe deconcentrate. Sorin Grindeanu a declarat vineri, 11 martie, la Timisoara, ca nu a fost implicat in negocieri, iar prin numirea cumnatei sale la sefia ISJ Timis ii este legata „o piatra de picior”.

„Nu stiam ca e oficiala chestiunea, dar nici nu vreau sa fiu ipocrit ca sa spun ca nu eram informat (n.r. ca o sa aiba loc numirea). Nu am fost la negocierile cu PNL si nici nu am de gand sa merg. Am fost informat cu privire la cine este propunerea PSD in urma acestor negocieri. Va spun sincer. Nu imi convine. Sunt convins ca vor urma chestiuni de care voi fi eu legat. I-am transmis lucrul acesta lui Alfred Simonis (n.r. presedintele PSD Timis) si ei (n.r. Aurei Danielescu). Personal, mie nu imi convine. E clar ca e un minus si e o piatra de picior la adresa mea, indiferent de cat de bun sau rau va fi mandatul”, a declarat Sorin Grindeanu.

SURSAAdevarul.ro
Articolul precedentObiect luminos, filmat deasupra unei comune de langa Buzau
Articolul urmatorAnamaria Prodan, data in judecata de Reghecampf si Corina Caciuc

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.