TCL, unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive electronice de consum si printre principalii jucatori din industria TV la nivel mondial, a revenit pe scena CES. TCL expune prototipul celui mai subtire televizor Mini LED 8K, monitorul Mini LED WQHD 165Hz R1500, TCL LEINIAO AR, precum si ochelarii TCL NXTWEAR AIR.

De-a lungul timpului, TCL s-a concentrat asupra dezvoltarii tehnologiei Mini LED si a devenit, intr-un timp foarte scurt, un adevarat lider in industria Mini LED. La CES 2022, TCL prezinta in premiera prototipul televizorului 8k Mini LED cu o diagonala de 85 inch. Acest model este cel mai subtire televizor Mini LED, cu o grosime de doar 3.9 mm, dar cu o calitate a imaginii de neegalat, cu un contrast remarcabil oferit de peste cele 2000 de zone de contrast si o paleta foarte larga de culori si nuante redate perfect.

TCL LEINIAO AR – primul binoclu de pe piata cu un display full-color Micro-LED, care are in spate o tehnologie revolutionara bazata pe unda optica holografica. De asemenea, este primul dispozitiv full-color care vine insotit de o pereche de ochelari smart, subtiri si usori.

SURSAstart-up.ro
Articolul precedentOnePlus va avea o noua generatie de camera Hasselblad
Articolul urmatorA murit o celebra compozitoare