Vladimir Putin devine din ce in ce mai paranoic si se teme ca o persoana din cercul sau de apropiati il va otravi, potrivit informatiilor obtinute de jurnalistul american Craig Copetas de la surse din serviciile de spionaj.

Acesta a publicat un articol in The Daily Beast in care spune ca liderul de la Kremlin are oameni care ii gusta din mancare inainte de a o consuma, iar luna trecuta si-a inlocuit intregul personal de la Kremlin, adica 1.000 de oameni. „Spalatorese, secretare, bucatari – o intreaga garnitura noua de oameni. Evaluarea comunitatii de informatii este ca Putin este speriat”, sustine Copetas. Sursele sale i-au spus ca Vladimir Putin este speriat mai ales de ideea ca ar putea fi otravit.

O alta informatie noua este ca unul dintre generalii care erau considerati apropiati ai liderului de la Kremlin a fost arestat si este interogat acum de FSB. Dar nici in FSB presedintele nu pare sa aiba deplina incredere, mai ales dupa ce s-a dovedit ca operatiunea din Ucraina nu merge cum erau planurile initiale. Doi sefi ai FSB, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, au fost plasati in arest la domiciliu, a anuntat de curand un jurnalist rus de investigatii, specializat in anchete despre serviciile secrete si de spionaj ale Federatiei Ruse. Potrivit altor surse, armata ar da vina pe serviciile de spionaj pentru ca, in momentul in care a planificat invadarea Ucrainei, nu a avut informatii corecte despre rezistenta pe care ar putea s-o intampine in teren din partea ucrainenilor.

SURSAPROTV
Articolul precedentRomania NU mai produce praf de pusca, in lipsa materiei prime
Articolul urmatorCat a ajuns sa coste astazi un litru de benzina

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.