Chiar la finalul anului 2021, Xiaomi dezvaluia noua serie Xiaomi 12 care include 3 modele pana acum. Totusi, multi asteapta varianta de top si camera-phone-ul companiei din 2022, Xiaomi 12 Ultra, succesor pentru Xiaomi Mi 11 Ultra. Au aparut multe zvonuri legate de acesta in ultimul timp, fiind deja pe web imagini cu machetele sale metalice si niste fotografii cu husa asociata acestui telefon. Cu toate acestea, pare-ca el nu va debuta in 2022 pana la urma, cel putin nu sub aceasta denumire.

Potrivit publicatiei Xiaomiui, compania nu ar avea in plan lansarea modelului Xiaomi 12 Ultra. Totusi, camera-phone-ul si flagship-ul producatorului din acest an ar putea fi reprezentat de Xiaomi Mix 5 Pro. Seria Xiaomi Mix s-a remarcat de-a lungul timpului, fiind incluse aici terminale cu un design special, chiar experimentale. Toate modelele au avut parte de un raport corp-ecran excelent, Xiaomi Mix 4 sosind chiar cu camera selfie ascunsa sub ecran. In acest an, Mix 5 ar primi branding Leica, potrivit zvonurilor.

Asocierea Xiaomi cu Leica e posibila, avand in vedere ca zvonacul Teme anunta anul trecut ca parteneriatul dintre Huawei si producatorul de lentile este pe cale sa se sfarseasca. Leica a colaborat apoi cu Sharp, iar Xiaomi ar fi urmatorul producator care ar putea incheia un parteneriat cu firma de lentile germana. Xiaomi Mix 5 ar sosi cu un setup de camere quad in spate, iar senzorul sau principal ar avea 50 MP, fiind vorba despre Samsung GN5.

SURSAmobilissimo.ro
Articolul precedentHP a prezentat la CES 2022 gama noua OMEN
Articolul urmatorCe s-a aflat dupa moartea lui Victor Socaciu ?