Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta ca oferta tehnica depusa de o asociere din Turcia pentru proiectarea si executia sectiunii E si finalizarea sectiunii D ale lotului 2 din autostrada Lugoj – Deva este neconforma, astfel ca licitatia va fi reluata.

„Joi, 10.03.2022, CNAIR anunta ca va relua licitatia pentru contractul de „Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul major de investitii Autostrada Lugoj – Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220 – Sectiunea E si finalizare Sectiunea D” deoarece oferta tehnica depusa de ASOCIEREA MAPA INSAAT VE TICARET A.S. – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S. (Turcia) este neconforma. In urma derularii procesului de evaluare, CNAIR a constatat faptul ca propunerea tehnica depusa de catre asocierea turca este neconforma, in baza prevederilor legale aplicabile in domeniul achizitiilor publice”, a transmis CNAIR.

Conform sursei citate, intrucat singura oferta depusa in cadrul procedurii de atribuire a fost respinsa, procedura a fost anulata, in conformitate cu prevederile art. 212 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice: „(1) Autoritatea contractanta are obligatia de a anula procedura de atribuire a contractului de achizitie publica/acordului-cadru in urmatoarele cazuri: a) daca nu a fost depusa nicio oferta/solicitare de participare sau daca nu a fost depusa nicio oferta admisibila”.

SURSAAdevarul.ro
Articolul precedentCertificatul PLF a fost anulat
Articolul urmatorInamicul invizibil care ar putea decima armata lui Vladimir Putin

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.