Muzica lumii, muzica vie si acustica, muzica de film si muzica de dans, cu sonoritati aflate la intersectia fina intre clasic si traditional, adunate intr-un stil nou, stilul fel si fel – asa suna muzica facuta cu si pentru oameni de Madalina Paval si Alexei Turcan, alaturi de alti 11 muzicieni talentati. Impreuna sunt Madalina Paval Live Orchestra iar piese de pe albumul Roiesc vor putea fi auzite pe 5 martie, la concertul din Bucuresti, in Control Club. Biletele sunt disponibile pe Eventbook.

„Am scris asa cum am trait materialul, proiectul, procesul, vuietul asta. Nebuneste. Si vrem sa simtiti asta. Roiesc un dar pentru cei ce-s pusi pe cautat. Si care vorbesc tare, raspicat, cu CAPS SI BOLD despre orice gand care pare traznit sau imposibil. Despre asta am cantat si vrem sa va luati o clipa si sa roiti prin furtuna cu noi. Cand ati facut ultima oara o noapte alba pentru un „cum ar fi daca?”, spune Madalina Paval.

In luna mai trupa planuieste sa lanseze Roiesc, care e nu doar primul album in aceasta formula, ci un intreg proiect muzical cu apetit pentru storytelling, care isi doreste repunerea in valoare a tot ceea ce numim origini si radacini si care vorbeste despre ceea ce construim acum si dam mai departe. Roiesc e pentru toti cei care au uitat sau poate ca nici nu s-au gandit de unde vin, si le asaza bucatele din ei la loc, suflet cu suflet, pana se formeaza un fagure din lucrurile acelea pe care ni le spunem doar in gand.

„Pentru mine, ROIESC e o joaca! M-am jucat cu o sumedenie de idei si sunete, am cautat cele mai indraznete ritmuri si am aranjat povestiri-melodioare pentru fiecare dintre cele 13 voci ale trupei. E o stare magica cand poti sa creezi orice, te joci ar rezultatul e bucurie.”, adauga si Alexei Turcan.

SURSAHotNews.ro
Articolul precedentSapte surse de poluare care sufoca Bucurestiul tot mai rau
Articolul urmatorPrimaria Capitalei trebuie sa plateasca 7 milioane de lei

LASATI UN MESAJ

Va rugam sa introduceti comentariul dvs.!
Introduceti aici numele dvs.